Frist for bestilling af julegaver:

GLS og DAO: 19. december

For afhentning i Høng: 21. december

Name It – Abram pokemon t-shirt – råhvid

139,95 kr.

  • Er det en gave?

    Vælg indpakning

    Skal vi skrive et kort til modtager?

    *Besked

  • *Trøje størrelse

    Reset options
-
+
Varenummer 13221207-1 Kategorier , , , , Brand:

Beskrivelse

Er din dreng også helt vild med pokemon? Så er denne Pokemon t-shirt et must i garderoben. Den har et fint, gennemgående print af forskellige Pokemons og har normal pasform.

Pokemon er et af de mest populære og succesfulde underholdningsfranchises i verden og er kendt af de fleste børn.

Vi har også t-shirten i grå.

T-shirten er lavet af 95% bomuld og 5% elastan. Bomulden i dette produkt er in-conversion-bomuld, der dyrkes ved hjælp af metoder og materialer, der er godkendt efter økologiske landbrugsstandarder. Ved at købe omdannenelses-bomuld støtter vi landmændene i overgangsfasen fra konventionel til økologisk bomuldsproduktion. Med “direct-to-farm” garanterer vi en gennemsigtighed i forsyningskæden. Fra landmand til spinderi, til stofmølle og fabrikant.

 

MATERIALE:

95% Bomuld – I omlægning Direct-to-Farm, 5% elastan

 

VASKEANVISNING:

Max 30°. Brug ikke skyllemiddel, Må ikke tørretumbles. Stryges ved moderat temperatur. Må ikke renses – Vi anbefaler, at du altid læser og følger vaskeanvisningen, som du finder inde i tøjet.

Yderligere information

Farve

Råhvid

Trøje størrelse

116, 122/128, 134/140, 146/152

Lignende produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Olli og Seb ApS  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.