Frist for bestilling af julegaver:

GLS og DAO: 19. december

For afhentning i Høng: 21. december

Om os

OlliogSeb.dk er en webshop med børnetøj. Shoppen har været på vej gennem flere år, og da muligheden bød sig i sommeren 2022, var det med at slå til. Webshoppen så dagens lys den 7. november 2022.

Vi er en dansk webshop, der specialiserer sig i danske brands og har nøje udvalgt de danske mærker, der laver børnetøj i god kvalitet.  

OlliogSeb.dk er skabt af kærlighed og passion for dansk børnetøj. For os er kvalitet og god service vigtigt, og vores målsætning er, at alle skal have råd til moderigtigt børnetøj uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg hedder Mie Pitzner-Christiansen og bor i Høng på Vestsjælland sammen med min mand og vores to børn – Sebastian fra 2014 og Oliver fra 2019. 

Siden jeg blev mor for første gang, har jeg gået meget op i at købe danske varer i ordentlig kvalitet, og deraf udsprang idéen og min passion for dansk børnetøj.

Begge mine drenge bruger meget tid udendørs, så jeg ved, hvor vigtigt det er, at tøjet kan holde til udendørs leg, men samtidig må det stadig gerne se flot ud.

Jeg ønsker selv at klæde mine børn på i kvalitetstøj med flot design. Jeg har dog manglet en webshop, der kun sælger dansk børnetøj og som på forhånd har sorteret i sortimentet, så jeg blot kan handle ud fra behov og ikke bruge min tid på vurdering af kvalitet.  

Hos OlliogSeb.dk har vi sørget for at sikre kvaliteten og sørger for en god og sikker online handel.  

OlliogSeb.dk – En webshop du kan stole på

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Olli og Seb ApS  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.