Frist for bestilling af julegaver:

GLS og DAO: 19. december

For afhentning i Høng: 21. december

Little Wonders – Sidney flæse romper

Original price was: 319,95 kr..Current price is: 192,00 kr..

  • Er det en gave?

    Vælg indpakning

    Skal vi skrive et kort til modtager?

    *Besked

    Reset options
-
+
Varenummer LW13120019319-0 Kategorier , , , Brand:

Beskrivelse

BESKRIVELSE: Den sødeste Sidney romper i det smukke Pale Spring print med flæser på numsen og på selerne. Så fin til sommer med en body under og bare ben, men kan også bruges til vinter med strømpebukser under. Romperen har seler som bindes til en sløjfe bagpå, og har trykknapper i skridtet, så det er let at skifte bleen uden at selerne åbnes. Romperen har 3 rækker brede flæser som ender uden på siden, så man også kan se dem forfra. Den er produceret i vores lækre mix af hør og bomuld, som gør den behagelig at have på og at den ikke krøller så let. Sød romper med flæse numse i det smukkeste print. Mærke og størrelse er trykt i tøjet, så det ikke generer barnet.

MATERIALE: 50% bomuld og 50% hør

VASKEANVISNING: Max 30° – Vi anbefaler, at du altid læser og følger vaskeanvisningen, som du finder inde i tøjet.

Yderligere information

Trøje størrelse

86/92

Farve

Pale spring print

Lignende produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Olli og Seb ApS  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.