Frist for bestilling af julegaver:

GLS og DAO: 19. december

For afhentning i Høng: 21. december

Little Wonders – Carisma heldragt med blondekrave

Original price was: 329,95 kr..Current price is: 197,97 kr..

  • Er det en gave?

    Vælg indpakning

    Skal vi skrive et kort til modtager?

    *Besked

    Reset options
-
+
Varenummer LW13050006312 Kategorier , , , Brand:

Beskrivelse

BESKRIVELSE: Ella heldragt til baby med bred indfarvet blonde og med Little Wonders populære glitter print. Blonden på heldragten har buer og er 5 cm på det bredeste sted, og den går hele vejen rundt. Denne heldragt har lidt posede ærmer og små kanter med elastik ved håndleddet, hvilket gør den endnu mere feminin. Denne heldragt er designet, så den vil kunne udgøre et helt sæt. Der er kælet for alle detaljerne, så den kan bruges både ude og hjemme. Heldragten har den smukkeste blonde og er produceret i det lækreste bløde OEKO-TEX® stof, som bare bliver bedre efter vask. Den fine heldragt fra Little Wonders har de sødeste tungekanter ved hals og ærmegab og et lille hjerte mærke gør tøjet helt unikt. Mærke og størrelse er trykt i tøjet, så det ikke generer barnet.

MATERIALE: Økotex, 95% bomuld og 5% Elastan

VASKEANVISNING: Max 30° – Vi anbefaler, at du altid læser og følger vaskeanvisningen, som du finder inde i tøjet.

Yderligere information

Farve

Gammelrosa med glitter

Trøje størrelse

62/68

Lignende produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Olli og Seb ApS  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.